Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Sajt www.matija.rs i sve informacije na ovom sajtu služe isključivo u edukativne svrhe. Radi toga upotreba ovog sajta ne može zameniti angažovanje profesionalaca koji vam mogu pružiti usluge u vezi sa vašim konkretnim slučajem.

Korišćenjem ovog sajta, oslobađate sajt i sve autore sajta od odgovornosti za bilo šta što proizlazi ili je na bilo koji način povezano sa vašim korišćenjem sajta kao i za bilo koji postupak koji odlučite da preduzmete ili ne preduzmete nakon korišćenja ovog sajta.

Ukoliko želite da sa ovog sajta preuzmete neki sadržaj poput teksta, slika ili snimaka i taj sadržaj upotrebite na nekom drugom sajtu, događaju ili materijalu, dobro ste došli da to uradite ukoliko označite da je sadržaj preuzet sa sajta www.matija.rs.

Lični podaci su svi oni podaci na osnovu kojih je moguće identifikovati pojedinačnu osobu. U ovu grupu podataka spadaju ime i prezime, IP adresa, e-mail adresa i slični lični podaci. Na ovom sajtu podaci se prikupljaju na nekoliko načina:

putem Google Tag Manager koda;
putem Google Analytics koda;
putem Google Forms koda;
putem Facebook Pixel koda;
putem formulara za prijavu na mejling listu;
pomoću kolačića na sajtu;

Politika privatnosti i podaci koje koriste Google i Facebook.

Kolačići su informacije u elektronskom obliku koje se prikupljaju i čuvaju od strane nekih sajtova.

Kada se prijavite na mejling listu, prihvatate da vam sajt šalje informativne e-mejlove u određenim vremenskim intervalima.

Politika privatnosti i uslovi korišćenja ovog sajta su kreirani u skladu sa GDPR zakonom. Korišćenjem ovog sajta automatski prihvatate uslove korišćenja i politiku privatnosti i dozvoljavate da se vaši podaci prikupljaju u skladu sa zakonom i važećim direktivama.

Ukoliko niste saglasni sa ovim uslovima korišćenja i politikom privatnosti, molimo vas da ne koristite ovaj sajt.

Za sva pitanja oko zaštite podataka o ličnosti kao i za brisanje ili ispravku podataka možete pisati na e-mail adresu matija@matija.rs, a više informacija o GDPR zakonu možete naći ovde.