Predavanja o celovitoj biljnoj ishrani

Svrati na neko predavanje i saznaj kako da s punim poverenjem pređeš na celovitu biljnu ishranu.

Celovita biljna ishrana, pravilna biljna ishrana i pravilna veganska ishrana su sve termini za jednu istu ishranu, koja se što više temelji na celovitim biljkama poput voća, povrća, mahuna, integralnih žitarica, orašastih plodova i zelenog lisnatog povrća i što manje na rafinisanim biljnim proizvodima, a isključuje meso, jaja i mlečne proizvode.

Predavanje o ishrani

Predavanje o ishrani

Predstojeća predavanja

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Kako preći na biljnu ishranu s punim poverenjem

Kako preći na biljnu ishranu s punim poverenjem

sreda 16. oktobar 2019, 18:00 - sreda 16. oktobar 2019, 20:00

Ulica Zeleni venac 11, 11000 Beograd, Srbija mapa

Biljna ishrana je za mnoge nepoznanica, pa čak i ukoliko ste se već odlučili da pređete na ovakvu ishranu, možete imati dosta pitanja poput kako da se hranite kada niste kod kuće, odakle dobiti sav protein pa čak i kako se suočiti sa stalnim pritiskom društva. Na ovom predavanju ćete dobiti odgovore na ova i još mnoga pitanja i saznati kako da s punim poverenjem pređete na biljnu ishranu 🍊🍄🌰🥑🍓🍇

Predavanje je besplatno. Svi su dobrodošli. Rezervišite sebi mesto putem formulara bit.ly/2ltW4fo jer je broj mesta ograničen.

Lokacija: Zeleni venac 11 (ugao Kraljice Natalije i Kameničke), ulaz I, interfon 2, sprat I, Beograd

Teme predavanja:
• Šta jesti za doručak, ručak, večeru i međuobroke?
• Odakle dobiti sav protein na biljnoj ishrani?
• Koji je glavni izazov za sportiste na biljnoj ishrani?
• Praktične informacije o biljnom ulju, šećeru i soli
• Praktične informacije o GMO i pesticidima
• Kakve sve praktične funkcije imaju vlakna?
• Praktična razlika između integralnih i rafinisanih žitarica
• Šta su antioksidanti i čemu oni služe?
• Zašto je čokolada toooooooooliko ukusna?
• Dijabetes, kardiovaskularne bolesti, bajpas, stent, rak
• Stanje stvari u zdravstvenom sistemu
• I još mnogo toga

Predavač: Matija Bilješković
• Certifikat u biljnoj ishrani (Univerzitet Kornel, T. Kolin Kembel CSI)
• Certifikat u kuvanju biljne hrane (Rouxbe Forks Over Knives)
• Preko šest godina praktičnog iskustva u biljnoj ishrani
• Hiljade provedenih sati proučavajući nauku o biljnoj ishrani i ljudskom telu
• Hrani se celovitom biljnom ishranom
• Bivši fudbaler Lincoln College-a (NJCAA 1. divizija, SAD)
• Redovno održava i do sada održao preko 30 javnih predavanja o celovitoj biljnoj ishrani
• Zvanični sajt: www.matija.rs
... See MoreSee Less

1088 zainteresovanih  ·  224 prisustvuju
Zašto je čokolada tooooooliko ukusna

Zašto je čokolada tooooooliko ukusna

subota 19. oktobar 2019, 18:25 - subota 19. oktobar 2019, 18:35

SpensSutjeska 2Novi Sad,21000 mapa

U okviru devetog Kongres "Ishrana budućnosti" u Novom Sadu koji se održava 19. i 20. oktobra održaće se preko 100 predavanja, radionica i panel diskusija. Jedno od tih predavanja biće o čokoladi.

Na ovom praktičnom i lako razumljivom predavanju saznaćete zašto je čokolada toliko ukusna, kako funkcioniše, kako naše telo funkcioniše, kako sami možemo da manipulišemo ukusom bilo koje hrane kako bi je bilo kojoj osobi učinili još ukusnijom i proizveli još veće lučenje "zadovoljstva" tokom jedenja i još mnogo toga! Njam!

Predavanje je besplatno. Dobro ste došli!

Predavač: Matija Bilješković
• Certifikat u biljnoj ishrani (Univerzitet Kornel, T. Kolin Kembel CSI)
• Certifikat u kuvanju biljne hrane (Rouxbe Forks Over Knives)
• Preko šest godina praktičnog iskustva u biljnoj ishrani
• Hiljade provedenih sati proučavajući nauku o biljnoj ishrani i ljudskom telu
• Hrani se celovitom biljnom ishranom
• Bivši fudbaler Lincoln College-a (NJCAA 1. divizija, SAD)
• Redovno održava i do sada održao preko 30 javnih predavanja o celovitoj biljnoj ishrani
• Zvanični sajt: www.matija.rs
... See MoreSee Less

3 zainteresovanih  ·  1 prisustvuju

Ukoliko želiš da organizujemo predavanje o celovitoj biljnoj ishrani u bilo kojem gradu, slobodno me kontaktiraj.

Prošla predavanja

Spisak prošlih predavanja

Slike sa nekih prošlih predavanja

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Fotografer: Anči
Fotografer: Anči
Fotografer: Anči
Fotografer: Anči
Fotografer: Anči
Fotografer: Anči
Fotografer: Anči
Fotografer: Anči

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić
Fotografer: Milica Zarić

Ovaj članak je takođe dostupan na: en